Termeni & conditii utilizare site

www.pari.ro. (denumit in continuare pari.ro) este creat si administrat de SC Cabinet PARI SRL.

Email de contact: office@pari.ro. Adresa postala: str.Cercelus, Nr. 2, Ploiesti.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de pari.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului", este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor pari.ro.

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 1 Iulie 2017.

Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul pari.ro (precum si orice alt material avand legatura cu pari.ro) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut pari.ro"), apartin pari.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Articolele publicate in sectiunea "Locuri de munca" nu sunt realizate de catre pari.ro, dreptul de proprietate intelectuala apartinand exclusiv colaboratorilor pari.ro care le-au realizat. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea pari.ro sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a pari.ro. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea pari.ro.

Utilizarea continutului pari.ro

Puteti copia si printa Continutul pari.ro doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in pari.ro. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul pari.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea pari.ro:

Orice utilizare a continutului pari.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@pari.ro

Confidentialitate

Informatia pe care o furnizati despre dvs. catre pari.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al pari.ro.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul pari.ro, va obligati sa: 

Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal. 

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, pari.ro are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

De asemenea, pari.ro nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, pari.ro nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Utilizator Candidat

pari.ro este un site de recrutare online care va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noastra de date. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Informatiile din CV-uri pot fi divulgate doar in urmatoarele situatii: 

Unele companii care au ales sa isi faca publice anunturile de recrutare prin intermediul pari.ro, pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale.

Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, insa nu toti utilizatorii inteleg sa respecte regulile. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi.

Utilizatori Companii

Prin intermediul pari.ro, dumneavoastra puteti selecta candidati in vederea angajarii in cadrul companiei dumneavoastra.

Anunturile de operatoare video-chat, masaj erotic sau altele asemanatoare nu sunt agreate si nu vor fi publicate pe site-ul pari.ro, chiar daca au fost postate de persoane juridice.

In acest caz, acceptati si sunteti de acord cu faptul ca veti respecta regula bunei credinte atunci cand concepeti si publicati anuntul de recrutare. Astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, incorecte, sa nu conditionati ulterior selectia candidatilor decat de acele reguli prezentate in anuntul de recrutare publicat in pari.ro si conform legii, etc.

In situatia in care nu veti respecta aceste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca pari.ro are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului acord. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia vor avea dreptul la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

Unii candidati care au ales sa isi introduca CV-urile in baza de date a pari.ro pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste CV-uri inainte a face o angajare, o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de CV-uri.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi pari.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

pari.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, pari.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

pari.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de pari.ro.
De asemenea, pari.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de pari.ro pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe pari.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere pari.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Forta Majora

pari.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre pari.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa pari.ro.
Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la pari.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele pari.ro, erorile de operare, greva, etc.

Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

pari.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in pari.ro si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de pari.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in pari.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care pari.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului pari.ro nu pot fi incluse sectiuni publicitare ale unor terte persoane. pari.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, pari.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari

Orice notificare catre pari.ro trebuie trimisa in scris, prin e-mail, la adresa mentionata in prezentul document.

Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim!
Echipa Cabinet PARI