Open Training

INFORMATII GENERALE

Modulele de training sunt concepute pe parcursul unei sedinte de doua sau patru ore/zi de lucru, interactiv, oferindu-ne astfel prilejul sa interactionam permanent cu participantii, sa-i cunoastem mai bine si astfel procesul de instruire, asimilarea, sa decurga natural.

Aceste traininguri cuprind discutii practice, scenarii, exercitii, exemple reale;  programul este dinamic, usor de asimilat si de aplicat in practica.Toti participantii vor primii diplome de participare si manualul fiecarui modul de training.Functie de numarul de participanti se va stabili data si locatia trainingurilor.

Aceste module de training ajuta si la atingerea performantelor angajatilor cerute de companie,  intr-un timp cat mai scurt; reducerea timpului de adaptare, cresterea ratei de retentie a personalului din vanzari, obtinerea rapida a rezultatelor.

ABILITATI DE COMUNICARE 

Programul isi propune sa ajute participantii sa identifice calea cea mai adevata de comunicare in relatia cu alte persoane.

Trainingul ajuta participantii sa inteleaga principiile de baza ale comunicarii, sursele de diferente interumane si modalitațile prin care putem relationa in acord cu persoana si situatia concreta. Programului este potrivita in orice situatie in care sunt implicati oameni, fie ca vorbim de familie, organizație, societate etc.

Comunicarea este si principala sursa de succes si neintelegeri in toate segmentele vietii sociale.

Un training cu mare impact pentru intelegera si dezvoltarea relatiilor umane.

3 zile, 24 ore Pret (fara TVA): 150 lei

RELATII CU CLIENTII 

Cum sa construim relatii foarte bune cu clientii; dezvoltarea acelor cunostinte si abilitati care sa va ajute sa asigurati cele mai bune servicii clientilor dvs.

Principalul obiectiv al programului este dezvoltarea in randul participantilor a acelor abilitati si cunostinte care sa-i ajute la imbunatatirea performantelor, depasind asteptarile clientilor.

Participantii vor invata cum sa transforme orice interactiune cu clientii intr-o experienta memorabila; vor sti sa trateze cu profesionalism clientii dificili si sa ofere o alternativa pozitiva la orice cerere din partea unui client.

2 zile, 12 ore Pret (fara TVA): 120 lei

TEHNICI DE BAZA IN VANZARI

Scopul acestui training este: sa va ajute sa vindeti si sa va vindeti.
Sa cunoasteti si sa va perfectionti abilitatile si tehnicile necesare pentru a deveni oameni de vanzari eficienti.
Sa deveniti mai motivati si mai bine pregatiti pentru a incheia afaceri profitabile in beneficiul companiei si al vostru personal.
Sa invatati sa vedeti procesul de vanzare cu ochii unui client.
Cum ne vom putea vinde produsele si serviciile la valoarea pe care o au daca nu am aflat ce este mai important pentru client ?
Sa cunoasteti si aplicati etapele unei vanzari de succes.

3 zile, 24 ore Pret (fara TVA): 150 lei

PREZENTARI DE SUCCES

'Prezentari de succes' ofera o metoda pentru a face prezentari de succes in mediul de   business dinamic si solicitant.

Va vor ajuta sa deprindeti cunostintele si abilitatile necesare crearii si livrarii unei prezentari de busines cu impact pozitiv, de succes.

Veti exersa in activitati practice abilitatile dobandite.

1 zi, 8 ore.Pret (fara TVA): 75 lei


 

EXPERIENTA

Avem o experienta de 17 ani de colaborare cu peste 150 de companii carora le-am furnizat traininguri adaptate nevoilor dezvoltarii profesionale a mai mult de 1600 de angajati.